Pure_Love Anime character
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 30 Localizare : Pe undeva...pierduta... Joburi/Distractii : Imi place sas citesc manga,sa ascult muzica,sa stau pe mess,sa vorbesc la telefon,sa rad :X Stare de spirit : Happy.. Yeni : Warn : Cate puncte am acumulat : 0 Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Death Note Lun Dec 15, 2008 8:07 pm | |
| Ce parere aveti despre Death Note? Mie mi-a placut de exemplu mai putin finalul care a fost umpic horror Argumentati..no spam De asemenea,o intrebare. Kira sau L? :X Oare Kira chiar era un personaj negativ? | |
|
Higure admin
Numarul mesajelor : 218 Varsta : 30 Localizare : Day class Joburi/Distractii : anime/manga/GFX Stare de spirit : shoujo fan Yeni : Warn : Cate puncte am acumulat : 7 Reputatie : 1 Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Re: Death Note Mar Dec 16, 2008 1:43 am | |
| Mie mi se pare numai filnalul horror.Povestea e bestiala,cei care au creat acest anime au avut o idee geniala. Eu il prefer pe L,sti si tu motivul,pt ca toata lumea-l foloseste,adica ca e inteligent,misterios...etc. Kira nu mi se pare un presonaj negativ,poate doar la final,dar la incepun chiar nu era negativ.Vroia doar sa faca lumea mai buna,dar folosea o metoda cam neconventionala.(asta il facea ciudat) Cam asta e parerea mea despre Death Note. C'ya! | |
|
Yuuki Anime character
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 31 Yeni : Warn : Cate puncte am acumulat : 0 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/01/2009
| Subiect: Re: Death Note Joi Ian 29, 2009 8:05 pm | |
| Parere: Anime-ul este pur si simplu genial.Imi place cum incepe cu descrierea lui Light si pe parcurs se foarmeaza niste legaturi interesante intre personaje si actiune ^^.Personajele devin mai complexe cu o candire remarcabila si oarecum exagerata. Grafica este superba imi place in special cea a personajelor care este superba ^^" Coloana sonora pot zice ca mi-au placut toate opening-urile pentru ca sau potrivit bine cu anime-ul ( mai ales melodiile de la Nightmare) iar cat despre ending-uri au fost relativ bune cu mici exceptii. Este un anime care marita vazut si trebuie sa va uitati cu mare atentie la el si va asigur ca il veti intelege.
L sau Kira: Pai votul meu ca sa zic asa merge inspre L acest personaj foarte complex.Imi place mult felul lui de a fi si personalitatea lui. La exterior pare un personaj lipsit de importanta dar in interior este un adevarat geniu. Cat despre Light ei bine acest personaj pe langa geniul lui este si foarte kawaii *dreaming* dar problema lui este ca e dependent de carnet si asta e enervant... | |
|