Anime-Tamashii
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Anime-Tamashii

Cei de aici sunt sufletul animeului!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum

Death note

In jos 
AutorMesaj
Higure
admin
admin
Higure

Numarul mesajelor : 218
Varsta : 30
Localizare : Day class
Joburi/Distractii : anime/manga/GFX
Stare de spirit : shoujo fan
Yeni :
Death note Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Death note Right_bar_bleue

Warn :
Death note Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Death note Right_bar_bleue

Cate puncte am acumulat : 7
Reputatie : 1
Data de inscriere : 05/08/2008

Death note Empty
MesajSubiect: Death note   Death note EmptyVin Aug 15, 2008 10:42 am

Death note info

Nr episoade:37 + 38(ep special sau concluzia)
Gen:psihologic,supranatural
Studio:Madhouse
Autor:Tsugumi Ohba
Poveste:Light Yagami este un tînăr extrem de inteligent care urăște crima și corupția din lume. Viața i se schimbă drastic atunci cînd descoperă un carnet misterios pe jos, cunoscut ca ,,Death Note" - Carnetul morții. Instrucțiunile din acesta spun că numele omului scris în carnet va muri. Light este inițial sceptic de realitatea înscrisului, crezînd că este doar o glumă. Însă, după ce experimentează cu el și ucide doi infractori, este forțat să recunoască faptul că acel carnet are puterile prevăzute în el. După întîlnirea cu fostul deținător al său, un shinigami numit Ryuk, Light plănuește să devină ,,(Dumne)Zeul unei lumi noi" prin executarea criminalilor.
În curînd, numărul inexplicabil de morți ale criminalilor atrage atenția interpolului și a unui detectiv misterios cunoscut doar ca ,,L", care află repede că criminalul în serie poreclit de public ,,Kira" (derivat din killer) este localizat în Japonia, concluzionînd de asemenea că poate ucide fără a fi în vecinătatea victimelor sale. Light realizează că L devine cel mai periculos lininamic al lui și astfel începe un joc psihologic de-a șoarelecele și pisica între cei doi.

Personaje:

Light Yagami
Death note 2ijmfzlvl9
Acesta este protagonistul seriei.Este un tanar inteligent,dar plictisit de lumea care-l inconjoara si ingretosat de natura oamenitor.Acesta gaseste intamplator Death note-ul lui Ryuuk si in timp descopera puterile acestuia,incercand sa faca lumea mai buna ucigand toti criminalii si hotii.

L /Ryuzaki
Death note L016animestockscomik4
De la prima vedere pare un tip foarte ciudat,dar defapt acesta ascunde o minte stralucita.L il suspeta de la inceput pe Light ca fiind Kira,dar nu il putea acuza pentru ca nu avea dovezi concrete.

Misa Amane
Death note Clipimage001em0
Ea este un fotomodel celebru,dar si Kira 2.Il iubeste pe Light si ar potea face orice pentru acesta,de aceea Light se foloseste de ea pentru ai afel adevaratul nume al lui L.Acesta reuseste la un momand dat sa-i afle numele lui L ,dar fiind suspecta ca ar fi Kira 2,este prinsa si iterogata brutal,fiind nevoita sa renunte la Death note si uita de Kira ,de Death note si numele lui L.

In anul 2006 a aparut si primul film cu actori:"Death note".
link: https://www.youtube.com/watch?v=tpnX9GEh4VM
In anul 2007 a aparut al 2-lea film:"Death note:The last name"
link : https://www.youtube.com/watch?v=wwcLh94laeo
Iar,in anul 2008 a aparut si al 3-lea film,acesta este un pic mai special deoarece este vorba numai despre ultimele 23 de zile din viata lui L,fil mul se numeste "L"change the world".
link: https://www.youtube.com/watch?v=0dCE7MdDPEY

Sper sa fie bine ce-am scrie eu aici.Satept comentariile voastre.
Sus In jos
https://anime-tamashii.forumgratuit.ro

Death note
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Death note amv
» Death Note
» Ce personaj din Death note esti?
» Cat de multe stii despre Death note?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum