Nyappy new member
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 30 Localizare : Japan Joburi/Distractii : n-am/net, sa ma arunc de la balcon etc Yeni : Warn : Cate puncte am acumulat : 0 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/10/2008
| Subiect: Mello vs Near Lun Oct 06, 2008 8:40 pm | |
| Il aleg pe Mello, imi place mult mai mult personalitatea lui de tip dur decat cea a ui Near.Near mi se pare o copie nereusita a lui L...plus ca ma cam enerveaza vocea lui XD. | |
|
Pure_Love Anime character
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 30 Localizare : Pe undeva...pierduta... Joburi/Distractii : Imi place sas citesc manga,sa ascult muzica,sa stau pe mess,sa vorbesc la telefon,sa rad :X Stare de spirit : Happy.. Yeni : Warn : Cate puncte am acumulat : 0 Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Mello vs Near Mar Dec 16, 2008 5:48 pm | |
| Cu siguranta il aleg pe Mello.Near e mult prea copilaros si desi amandoi sunt niste "genii",Mello mi s-a parut mereu mult mai inteligent,si arata si mai bine. | |
|
iStainedz Anime character
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 29 Yeni : Warn : new mg : Cate puncte am acumulat : 1 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Mello vs Near Dum Ian 04, 2009 10:48 pm | |
| Il prefer pe Mello din mai mult motive: -era mult mai motivat decat Near -mult mai sociabil (nu tinem cont de violenta si tipete) -obsesia cu ciocolata (i have it too ^^) -stilul de a se imbraca (he looks hot ) -faptul ca fara ajutorul lui si a unor oameni din grupul lui Light, near nu l-ar fi prins niciodata pe Kira. Btw, am realizat ca Madonna face un Cosplay a lui Mello in "Jump": just take a look | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mello vs Near | |
| |
|